4 ting der indikerer at du er faldet i Ramasjang gryden

Når mor er fuld og sønnen har feber…

I fredags var mor her i byen. Ude at slå til Søren. Skide fuld og på rulleskøjter. Ude og party uartig. Plukke æbler.. Kort fortalt: Jeg var hamrende beruset og kom først hjem klokken 09.30. Spørg mig ikke, hvad jeg har brugt de sidste timer på. Jeg husker noget med et pizzaria og et pizzaslice jeg ikke spiste.

Men altså lige meget, hvor ung jeg til hverdag går og føler mig, så må jeg simpelthen konstatere, at jeg føler mig som gammelnog, når jeg står på dansegulvet med en halvlunken og slatten øl i hånden på Paradis, klokken 04.30 om morgen. Det er utroligt, hvor stor en udvikling man gennemgår når man bliver mor. Selv dem på 30+ der (underligt nok) også havde bevæget sig ind på territoriet for uhæmmede teens med en promille på 4, virkede helt nede med, at måden man kommunikerer med hinanden på, er ved at gramse løs. . . . Sidstnævnte mentalitet lærer jeg simpelthen aldrig at forstå.
Men på trods af alderdoms følelsen, så var det sgu en fabelagtig bytur. Dog var de 3 timers søvn og tømmies ikke rigtig noget at råbe hurra for. De bliver ikke ligefrem nemmere, bare fordi man er vant til at være i søvnunderskud, skulle jeg hilse at sige.

I dag fik jeg en feberramt Sigurd hjem fra weekend hos farmand. Den dreng hiver alle tænkelige virusser til sig. Det ville jo være synd at lade dem passere.
Jeg havde godt hørt, at den første vinter (læs: VINTER!!!) i en institution ville være hård for immunforsvaret, men at de har flere syge end raske dage på en måned, den havde jeg nok ikke lige set komme. Thank god for, at jeg har været studerende henover vinteren da! Jeg ville virkelig have været upopulær hos en arbejdsgiver, med alle de sygedage.

Sigurd da han var 11 mdr. og havde 3-dagesfeber. Cirka sådan så han ud her til aften også

Sigurd da han var 11 mdr. og havde 3-dagesfeber. Cirka sådan så han ud her til aften også

Imorgen sker der rigtig spændende ting og sager i mit liv! .. Dem vil jeg snart løfte sløret for herinde, men først skal vi lige have sendt de danske håndbolddrenge til OL i Rio til sommer!!!

God søndag aften!

1

  • […] Sejlerpigen.dk – Tilverdensende.dk – Cammi.dk – Frkblomst.dk – Mitkoldeeventyr.bloggersdelight.dk – Mitetogalt.dk – Cecilieschr.bloggersdelight.dk – sabinej.bloggersdelight.dk – Lidtbedreliv.dk – madebysaschac.bloggersdelight.dk – nikolinemor.bloggersdelight.dk […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ting der indikerer at du er faldet i Ramasjang gryden